Friss levegő a Pichlertől!

Cégünknél már több mint 50 éve  nyújtunk ügyfeleinknek, energia- és költséghatékony légtechnikai rendszereinkkel  magasabb komfortot, még több kényelmet. Legyen szó fűtési költségcsökkentésről vagy a penészedés kivédéséről, tapasztalt szakembereink segítségével megtaláljuk Önnek a legoptimálisabb megoldást!

Mindent egy kézből!

A szellőztető berendezéseken felül még számos elemre van szükség, hogy egy légtechnikai rendszer tökéletesen funkcionáljon. Szükségünk van légcsatorna hálózatra, hangcsillapítókra, befúvó- elszívó elemekre. A Pichlernél minden egyes rendszerelem megtalálható, így csökkentjük a kivitelezés során felmerülő hibalehetőséget és növeljük a megbízhatóságot.

Alapelvünk, hogy termékeink forgalmazásán túl, további szolgáltatásokkal segítsük klienseinket. A kivitelezésre kerülő projektek esetében ajánlani tudunk megbízható általunk elismert kivitelezőket, akik biztosítani tudják a Pichler cég által elvárt magas minőséget.

Friss levegőt minden helyiségbe!

Kiemelt fontossággal bír a komfortszellőztetés ágazatunk, mely mára több – a Darmstadti Passzívház Intézet által minősített – hővisszanyerős szellőztetőgéppel büszkélkedhet. Tapasztalataink alapján egy mai újonnan épülő, energia-hatékony épület esetében nélkülözhetetlen a kontrollált szellőztetés kialakítása. Kiváltképpen igaz ez a passzívházakra, ahol ez már alapkövetelmény.

Egy magas hatásfokú szellőztetőrendszer kialakításával növeljük az épület komfort szintjét. Elfelejthetjük  a jól szigetelt építmények ismert páratechnikai problémáit, a hagyományos ablakon történő szellőztetéssel bejutó port. Akár az allergiások pollenszezonban elszenvedett kellemetlenségeit is csökkenthetjük. 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Termékeink egész Európa területén megtalálhatóak, lakásokban, irodákban és ipari épületekben egyaránt. Számtalan család választotta már a Pichler szellőztető rendszereket.

2011-től már Magyarországon is forgalmazzuk termékeinket!

Legyen Ön is elégedett Pichler ügyfél!

 

 

 

Keresés